TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Bezorging

TaxusTopper streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de (gratis) mogelijkheid om uw online bestelling op te halen bij onze Taxus kwekerij in Maashees. Onderstaand vind u alle informatie over de verzendkosten en bezorgingsvoorwaarden van uw taxushaag bij TaxusTopper.

taxus leveren

Verzendkosten (bezorging in Nederland & België)

TaxusTopper rekent bij een bestelling van meer dan €500,00 geen verzendkosten in het geval van een verzending naar een afleveradres binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden en bepaalde Lage Emissie Zones). Indien uw totale bestelling minder dan Euro 500,00 bedraagt, worden verzendkosten in rekening gebracht. TaxusTopper biedt de volgende opties met betrekking tot de verzendkosten:

  • Bestelwaarde onder de €500,- incl. BTW: Indien u kiest voor bezorging in Nederland of België: €49,95.
  • Bestelwaarde vanaf €500,- incl. BTW of hoger: Indien u kiest voor bezorging in Nederland of België: GRATIS
  • Daarnaast kunt u ook kiezen voor afhalen, dit is uiteraard GRATIS.

Om onze prijzen en bezorgkosten laag te kunnen houden werken wij met een minimale orderwaarde van €100 en minimale bestelaantallen per product. Voor bestellingen die afwijken van deze minimale orderwaarde of bestelaantallen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen, hiervoor worden afwijkende verzendkosten gerekend. 

LET OP: voor levering naar de Waddeneilanden en bepaalde Lage Emissie Zones gelden afwijkende tarieven en hierbij is in de meeste gevallen sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. In het geval uw afleveradres de Waddeneilanden of een Lage Emissie Zone betreft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Levering (bezorging in Nederland & België)

TaxusTopper tracht uw online bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen in het geval van een verzending naar een afleveradres in Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden en bepaalde Lage Emissie Zones). Tijdens uw bestelling kunt u uw gewenste leverdatum doorgeven. Onze bezorgdagen zijn woensdag en vrijdag. Een medewerker van TaxusTopper zal deze datum bevestigen, of in overleg met u een andere leverdatum afspreken. 


LET OP: In het geval van een levering op de Waddeneilanden of in bepaalde Lage Emissie Zones, moeten wij soms afwijken van de bovenstaande levertermijn. Het is mogelijk dat de standaard leveringsperiode die wordt nagestreefd niet gehaald wordt. Hoe sneller u ons op de hoogte brengt van een moeilijk bereikbaar adres, des te sneller kunnen wij voor u leveren. 

Leverlocatie

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen.
Het door u ingevoerde afleveradres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen (van ong. 18 meter lang). De meeste online bestellingen worden bezorgd met een vrachtwagen. Mocht het door u ingevoerde afleveradres niet / lastig bereikbaar zijn met een vrachtwagen, verzoeken wij om dit tijdens of direct na uw online bestelling (binnen 1 werkdag na uw online bestelling) te melden. Denk hierbij ook aan Lage Emissie Zones.

In het geval het door u gewenste afleveradres niet of lastig bereikbaar is voor een vrachtwagen, wordt in samenspraak een afwijkend afleveradres gekozen waar uw online bestelling gelost wordt. Uiteraard zo dicht mogelijk bij de gewenste uiteindelijke bestemming. 

Blijkt tijdens levering dat het afleveradres niet of lastig te bereiken is voor een vrachtwagen, zullen wij per direct telefonisch contact opnemen om een alternatief te bespreken. Geeft deze oproep geen gehoor en/of kan er geen passend alternatief gevonden worden, zal uw online bestelling niet afgeleverd worden en zijn de kosten voor een tweede verzending voor rekening van koper.

vrachtwagen taxus

Levering betreft de begane grond.
De uitgangspositie van onze transporteur is altijd om uw bestelling zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres te bezorgen. Aangezien uw bestelling veelal op pallets geleverd wordt, die gelost worden met een kooiaap of palletwagen, bepaalt de transporteur per specifieke situatie tot in hoeverre dit mogelijk is. De specifieke situatie en het te berijden terrein is hierbij bepalend. Levering vindt altijd plaats op de begane grond.

Moet iemand de bestelling persoonlijk in ontvangst nemen?
Indien er niemand op locatie aanwezig is, zal de bestelling op de meest geschikte plek geplaatst worden. Indien bij uw bestelling direct aangeeft dat er niemand aanwezig zal zijn, kunt u alvast de voorkeursplek aangeven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Uiteindelijk zal de chauffeur op eigen inzicht de beste plek kiezen om uw bestelling te plaatsen. Tevens maakt de chauffeur hier een foto van.

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.

TaxusTopper levert niet in het geval van 'vorst in de grond'.

TaxusTopper levert pertinent geen Taxus Baccata indien er vorst in de grond zit. Indien u een bestelling plaatst in deze periode, neemt een medewerker van Taxus Topper contact met u op en wordt in samenspraak besloten wanneer de levering plaats kan vinden.

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »