TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €24,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Bezorging


TaxusTopper streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. U kunt uiteraard gebruik maken van de (gratis) mogelijkheid om uw online bestelling op te halen bij onze Taxus kwekerij in Melderslo. Onderstaand vind u alle informatie over de verzendkosten en bezorgingsvoorwaarden van uw taxushaag bij TaxusTopper.

Verzendkosten (bezorging in Nederland & België)

TaxusTopper rekent bij een bestelling van meer dan Euro 500,00 geen verzendkosten in het geval van een verzending naar een afleveradres binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien uw totale bestelling minder dan Euro 500,00 bedraagt, worden verzendkosten in rekening gebracht. TaxusTopper biedt, naast afhalen, de volgende opties met betrekking tot de verzendkosten:
  • Bestelwaarde tussen de Euro 0 en de Euro 199,- incl. BTW: Indien u kiest voor bezorging in Nederland en België: Euro 44,95.
  • Bestelwaarde tussen de Euro 199,- en 500,- incl. BTW: Indien u kiest voor bezorging in Nederland en Belgie: Euro 24,95. 
  • Bestelwaarde vanaf Euro 500,- incl. BTW: Indien u kiest voor bezorging in Nederland en Belgie: GRATIS
  • Daarnaast kunt u ook kiezen voor afhalen, dit is uiteraard GRATIS.
     

LET OP: voor levering naar de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven en hierbij is in de meeste gevallen sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. in het geval uw aflever adres de Waddeneilanden betreft, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Levering (bezorging in Nederland & België)

TaxusTopper tracht uw online bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen in het geval van een verzending naar een afleveradres in Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Na een online bestelling neemt een medewerker van TaxusTopper binnen 2 werkdagen contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken.

TIJD VAN LEVERING: Op de avond voor de afleverdatum ontvangt u een tijdspanne, van +/- 2 uur, waarbinnen de levering plaats zal vinden. Deze melding ontvangt u per e-mail. Indien een mobiel nummer van u hebben ontvangen, ontvangt u deze melding per SMS. 

LET OP: In het geval van een levering op de Waddeneilanden wordt contact met u opgenomen door een medewerker, waarbij een leveringsdatum wordt besproken. Hierbij is het mogelijk dat de standaard leveringsperiode die wordt nagestreefd niet gehaald wordt. hiervan wordt u altijd persoonlijk op de hoogte gesteld.

Leverlocatie

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen.
Het door u ingevoerde afleveradres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen (van ong. 18 meter lang). De meeste online bestellingen worden bezorgd met een vrachtwagen. Mocht het door u ingevoerde afleveradres niet / lastig bereikbaar te zijn met een vrachtwagen, verzoeken wij  om dit tijdens of direct na uw online bestelling (binnen 1 werkdag na uw online bestelling) te melden. 

In het geval het door u gewenste afleveradres niet of lastig bereikbaar is voor een vrachtwagen, wordt in samenspraak een afwijkend afleveradres gekozen waar uw online bestelling gelost wordt. Uiteraard zo dicht mogelijk bij de gewenste uiteindelijke bestemming.

Blijkt tijdens levering dat het afleveradres niet of lastig te bereiken is voor een vrachtwagen, zullen wij per direct telefonisch contact opnemen om een alternatief te bespreken. Geeft deze oproep geen gehoor en/of kan er geen passend alternatief gevonden worden, zal uw online bestelling niet afgeleverd worden en zijn de kosten voor een tweede verzending voor rekening van koper.

Levering betreft de begaande grond.
De uitgangspositie van onze transporteur is altijd om uw bestelling zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres te bezorgen. Aangezien uw bestelling veelal op pallets geleverd wordt, die gelost worden met een kooiaap of palletwagen, bepaald de transporteur per specifieke situatie tot in hoeverre dit mogelijk is. De specifieke situatie en het te berijden terrein is hierbij bepalend. Levering vindt altijd plaats op de begane grond.

Moet iemand de bestelling persoonlijk in ontvangst nemen?
Indien er niemand op locatie aanwezig is, zal de bestelling op de meest geschikte plek geplaatst worden. Indien u van te voren aangeeft dat er niemand aanwezig is, kunt u alvast de voorkeursplek aangeven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Uiteindelijk zal de chauffeur op eigen inzicht de beste plek kiezen om uw bestelling te plaatsen. Tevens maakt de chauffeur hier een foto van.

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.

TaxusTopper levert niet in het geval van 'vorst in de grond'.

TaxusTopper levert pertinent geen Taxus Baccata indien er vorst in de grond zit. Indien u een bestelling plaatst in deze periode, neemt een medewerker van TaxusTopper contact met u op en wordt in samenspraak besloten wanneer de levering plaats kan vinden.

© Copyright 2018 TaxusTopper - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,3 uit 103 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »