TaxusTopper

 • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
 • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
 • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Topkwaliteit taxushaag kopen?


Wij leveren topkwaliteit Taxushagen en altijd voor de scherpste prijs. In onze eigen kwekerij dragen wij zorg voor een optimale kwaliteit, zodat uw taxushaag mooi diepgroen, vol en sterk is. TaxusTopper biedt taxushagen in diverse hoogtes; Vanaf 40/60 cm tot en met 250/275 cm.

Uw taxushaag netjes thuisbezorgd, of kies voor afhalen!

Het voordeel van een eigen kwekerij is, naast het feit dat wij zelf garant staan voor een taxus haag van topkwaliteit, natuurlijk een super snelle levering! Binnen 3 tot 5 dagen bezorgen wij uw taxus haag bij u aan de voordeur, oftewel direct in uw tuin.

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook zelf af komen halen, bij onze kwekerij te Maashees. Zo kunt u de Taxushaag met eigen ogen bekijken, de kwaliteit zelf beoordelen en uiteraard scheelt dit ook weer in de (transport) kosten. Indien u kiest voor het afhalen van uw Taxushaag, nemen wij contact op voor het maken van een afhaalafspraak.

TaxusTopper Taxushaag Groen Vol


Een taxushaag met een hoogte naar wens.

Bij Taxus Topper bestelt u een taxushaag in de hoogte die u wenst. U kunt ervoor kiezen om direct een relatief hoge taxushaag te bestellen, zodat u direct kunt genieten van een volle haag en van privacy in uw tuin. Op deze manier realiseert u per direct een mooie wintergroene haag. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de taxushaag in uw tuin rustig te laten groeien. Wat uw keuze ook is, bij TaxusTopper bent u verzekerd van een topkwaliteit taxushaag tegen een scherpe prijs.

LET OP: Daarnaast een belangrijke opmerking m.b.t. de hoogte van de plant. Wij gaan standaard uit van de lengte vanaf bovenkant kluit tot de bovenkant van de taxusplant.

Natuurlijk is de hoogte van de Taxushaag een belangrijke factor op het aantal Taxusplanten dat uw taxushaag per strekkende meter moet bevatten. Onderstaand vind u een overzicht van het aantal taxussen per strekkende meter, per hoogte categorie.

Aantal Taxussen per strekkende meter taxushaag:

40/60 cm: 4,5 planten per strekkende meter
60/80 cm: 4 planten per strekkende meter
80/100 cm: 4 planten per strekkende meter
100/120 cm: 3,5 planten per strekkende meter
120/140 cm: 3 planten per strekken meter
140/160 cm: 3 planten per strekkende meter
160/180 cm: 2,5 planten per strekkende meter
180/200 cm: 2,5 planten per strekkende meter
200/225 cm: 2 planten per strekkende meter
225/250 cm: 2 planten per strekkende meter
250/275 cm: 2 planten per strekkende meter

LET OP: Wilt u een extra brede taxushaag: Plant uw taxushaag dan in twee rijen, waarbij u de Taxussen om en om plaatst. Op deze manier realiseert u een extra brede en volle taxushaag!

De voordelen van een Taxushaag

Wanneer u zich aan’t oriënteren bent over het beste soort plant voor uw haag, dan lichten wij de voordelen van een taxushaag graag toe. Onderstaand een aantal belangrijke voordelen van een taxushaag:

 • Een Taxushaag is wintergroen. U geniet dus het hele jaar door van een taxushaag!
 • Een Taxushaag is onderhoudsvriendelijk.
 • Een Taxus kan heel oud worden, u kunt dus lang genieten van uw haag.
 • Een Taxus laat zich goed (periodiek) snoeien
 • De Taxus Baccata is een langzame, maar goede en sterke groeier.
 • De Taxus Baccata vertakt goed en sterk. U kunt dus uitgaan van een mooie volle haag!
 • De Taxus Baccata groeit van origine goed op Nederlandse en Belgische bodem.
 • Een Taxushaag prikt niet en is dus een ‘vriendelijke haag’.

 

Waarom zou u moeten kiezen voor een taxushaag van TaxusTopper?

Een hele goede vraag! TaxusTopper staat voor topkwaliteit en een scherpe prijs. Allereerst leveren wij direct uit eigen kweek. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een verse taxushaag die mooi, diepgroen, vol en sterk is. Ook kunnen wij hierdoor snelle levering realiseren. Al binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u uw Taxushaag aan huis.

Naast een topkwaliteit taxushaag tegen scherpe prijzen en snelle levering, staat service bij ons hoog in het vaandel. Op TaxusTopper.nl bieden we diverse Tips & Trucs op het gebied van taxus snoeien, taxus planten en taxus bemesten.

Bovendien bieden wij ook een aangroeigarantie! Een Taxushaag kopen doet u dus bij TaxusTopper.nl!

nieuwe haag taxus


Meer informatie over taxushagen; Taxushaag snoeien, Taxushaag planten, Taxushaag prijs, Taxus haagplanten

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »