TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Over ons

TaxusTopper, de naam spreekt voor zich! Toch willen wij ons graag uitgebreid aan u voorstellen. De kans is groot dat u bij ons een online aankoop doet en zekerheid is hierbij een cruciale factor. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u weet wie wij zijn, zodat u volledig gerust uw online bestelling af kunt ronden.

Taxus Topper levert topkwaliteit Taxus Baccata, direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs. Met een eigen kwekerij kunnen wij de hoogste kwaliteit niet alleen garanderen, maar vooral ook zelf realiseren! Wij staan voor mooie, volle en groene Taxus Baccata, in de door u gewenste hoogte uiteraard.

Wanneer u heeft besloten om online een Taxushaag te bestellen, hopen wij natuurlijk dat u voor ons kiest. Om u te helpen bij deze keuze, hebben wij onderstaand een aantal belangrijke redenen opgenoemd. Mocht u nog vragen hebben over TaxusTopper, voorzien wij u graag van een antwoord. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier >>

taxustopper

Een eigen Taxus kwekerij

TaxusTopper beschikt over een eigen Taxus kwekerij van maar liefst 9 hectaren groot. U vindt onze Taxus kwekerij in Maashees, hier hebben we meer dan 100.000 Taxussen staan. U kunt er ook altijd voor kiezen om uw online bestelling bij ons af te halen!

Meer dan 30 jaar ervaring!

En deze kwekerij bestaat al een poosje! Bij TaxusTopper kiest u dan ook voor meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Taxus Baccata. Met deze ervaring zorgen wij ervoor dat u altijd een topkwaliteit Taxushaag ontvangt!

Wij garanderen TOP kwaliteit

Want daar gaat het natuurlijk om; Een product van topkwaliteit. Hier zijn al onze medewerkers dag in dag uit mee bezig. Bij TaxusTopper bent u dan ook verzekerd van een Taxus haagplant van topkwaliteit; Altijd sterk, mooi, vol en groen! Omdat wij staan voor de kwaliteit van ons product, bieden wij ook garantie op onze planten.

Een snelle levering

Naast topkwaliteit staan wij voor een snelle levering. Iedere dag wordt op onze kwekerij de Taxus Baccata vers gerooid. Wij leveren direct vanuit eigen kwekerij tot bij u aan de voordeur. Daarom kunnen wij uw bestelling meestal binnen 3 tot 5 werkdagen bij u leveren.

taxus transport

Scherpe prijzen!

Een snelle levering is belangrijk en kwalitatieve producten zijn dat ook zeker, maar we zijn de prijs natuurlijk niet vergeten. Wij staan dan ook voor een optimale prijs / kwaliteitverhouding. Wij hebben het liever niet over een goedkope Taxus, maar nergens vind u onze kwaliteit Taxus, voor deze prijzen. Onze slogan is niet voor niets; Topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs!

Handige Tips, Trucs en handleidingen

Tuinieren is onze hobby, onze passie en ons plezier. Wij snappen echter dat niemand met groene vingers geboren wordt. Wij helpen u daarom graag een handje. Op TaxusTopper.nl vind u diverse Tips, Trucs en uitgebreide handleidingen op het gebied van Taxus planten, Taxus snoeien en Taxus bemesten!

Eerlijke reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

 

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »