TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €24,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Over ons

TaxusTopper, de naam spreekt voor zich! Toch willen wij ons graag uitgebreid aan u voorstellen. De kans is groot dat u bij ons een online aankoop doet en zekerheid is hierbij een cruciale factor. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u weet wie wij zijn, zodat u volledig gerust uw online bestelling af kunt ronden.

TaxuxTopper levert topkwaliteit Taxus Baccata, direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs. Met een eigen kwekerij kunnen wij de hoogste plek niet alleen garanderen, maar vooral ook zelf realiseren! Wij staan voor mooie, volle en groene Taxus Baccata, in de door u gewenste lengte uiteraard.

Wanneer u heeft besloten om online een Taxushaag te bestellen, hopen wij natuurlijk dat u voor ons kiest. Om u te helpen bij deze keuze, hebben wij onderstaand een aantal belangrijke redenen opgenoemd. Mocht u nog vragen hebben over TaxusTopper, voorzien wij u graag van een antwoord. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier >>

Een eigen Taxus kwekerij

TaxusTopper beschikt over een eigen Taxus kwekerij van maar liefst 9 hectaren groot. U vindt onze Taxus kwekerij in Melderslo, hier hebben we meer dan 100.000 Taxussen staan. Wij zijn het hele jaar door van maandag tot en met zaterdag geopend van 07.30 tot 18.00 (m.u.v. feestdagen). U kunt er dan ook altijd voor kiezen om uw online bestelling bij ons af te halen!

Meer dan 30 jaar ervaring!

En deze kwekerij bestaat al een poosje! Bij TaxusTopper kiest u dan ook voor meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Taxus Baccata. Met deze ervaring zorgen wij ervoor dat u altijd een topkwaliteit Taxushaag ontvangt!

Wij garanderen TOP kwaliteit

Want daar gaat het natuurlijk om; Een product van topkwaliteit. Hier zijn al onze medewerkers dag  in dag uit mee bezig. Bij TaxusTopper bent u dan ook verzekerd van een Taxus haagplant van topkwaliteit; Altijd sterk, mooi, vol en groen!

Een snelle levering

Naast topkwaliteit staan wij voor een snelle levering. Iedere dag wordt op onze kwekerij de Taxus Baccata vers gerooid. Wij leveren vanuit eigen kwekerij direct, zonder tussenschakels, tot bij u aan de voordeur. Zo zorgen wij ervoor dat uw online bestelling snel en vooral ook goed wordt geleverd!

Scherpe prijzen!

Een snelle levering is belangrijk en kwalitatieve producten is dat zeker, maar dat geldt zeker ook voor de prijs. Wij staan dan ook voor een optimale prijs / kwaliteitverhouding. Wij hebben het liever niet over een goedkope Taxus, maar nergens vind u onze kwaliteit Taxus, voor deze prijzen. Onze slogan is niet voor niets; Topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs!

Eigen plantservice

Tuinieren is niet alleen onze hobby, onze passie en ons plezier, maar ook ons werk! Wij zijn ons er echter heel goed van bewust dat tuinieren niet ieders hobby is! Speciaal voor de mensen die ook graag het (aan)planten van de Taxushaag uit willen besteden bieden wij ook een eigen plantenservice. De vakkundige medewerkers van TaxusTopper staan voor u klaar. Natuurlijk bieden wij in dit geval ook een aangroei garantie!

Handige Tips, Trucs en handleidingen

Wilt u toch zelf uw groene vingers het werk laten doen? Natuurlijk helpen wij u dan ook graag een handje. Op TaxusTopper.nl vind u diverse Tips, Trucs en uitgebreide handleidingen op het gebied van Taxus planten, Taxus snoeien en Taxus bemesten!

© Copyright 2018 TaxusTopper - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,3 uit 103 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »