TaxusTopper

 • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
 • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
 • BEZORGEN €24,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Aangroeigarantie


TaxusTopper levert topkwaliteit Taxus Baccata direct uit eigen kweek. U bent hierbij verzekerd van een verse taxushaag van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. In het geval dat u kiest voor een online bestelling inclusief onze plantenservice, geven wij een aangroeigarantie van 1 jaar na planten.

In het geval dat u het (aan)planten voor eigen rekening neemt geven wij, in het geval u de juiste hoeveelheid koemestkorrels, tuinturf en kalk bij ons afneemt en correct toedient, een aangroeigarantie 3 maanden na levering. Hierbij gaan we er wel van uit dat u de Taxus planten handleiding van TaxusTopper volgt, evenals de Taxus bemesten handleiding

Aangroeigarantie van 3 maanden, wat houdt dit precies in?

Wij staan voor de kwaliteit van ons product en bieden dan ook uitgebreide garantie voorwaarden. Indien u een bestelling heeft geplaatst bij TaxusTopper.nl ontvangt u altijd 3 maanden garantie. Onderstaand een toelichting van de garantievoorwaarden. In het geval van vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst! 

 • de 3 maanden garantietermijn gaat in op de dag van verzending. 
 • Garantie is geldig indien u de Taxus Baccata inclusief juiste hoeveelheid koemestkorrels, bodemverbeteraar, potgrond en kalk afneemt bij TaxusTopper.nl
 • Garantie is geldig indien u de planten handleiding en taxus bemesten handleiding van TaxusTopper.nl volgt.
 • In het geval van aanspraak maken op de garantievoorwaarden van TaxusTopper.nl verzoeken wij u om gebruik te maken van de klachten procedures van TaxusTopper.nl.
 • Hierbij verzoeken wij u tevens om foto's van de situatie toe te voegen en duidelijk te vermelden om hoeveel Taxus Baccata planten het gaat.
 • Indien uw verzoek tot garantie wordt geaccepteerd, stelt TaxusTopper.nl vervangende Taxus Baccata planten beschikbaar (zonder kosten uiteraard!)
 • Deze planten kunt u afhalen op locatie.
 • Ook kunnen deze planten verzonden worden, in dit geval zijn de (daadwerkelijke) verzendkosten voor rekening van de koper. LET OP: de uitgangspositie betreft hierbij tussen de €49,95 en €99,95 verzendkosten per levering die onder de garantie verstuurd wordt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan zijn wij u graag van dienst met een passend antwoord. U kunt bellen, mailen, gebruik maken van ons contactformulier of langskomen bij onze Taxus Baccata kwekerij. Wat u het fijnste vindt! © Copyright 2018 TaxusTopper - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,3 uit 103 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »