TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Veilig online winkelen en betalen


TaxusTopper stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Een optimale online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgd is, is dan ook een primair onderdeel binnen onze online visie. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij TaxusTopper.nl veilig online kunt winkelen en veilig uw Taxus Baccata online kunt betalen!

TaxusTopper is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk is dan ook cruciaal. TaxusTopper is aangesloten bij Webwinkel Keur. Hierdoor weet u zeker dat:

- De identiteit van de TaxusTopper gecontroleerd en bevestigd is.
- TaxusTopper voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
- TaxusTopper diverse manieren biedt om contact op te nemen
- Klantbeoordelingen over TaxusTopper onafhankelijk geplaatst kunnen worden
- TaxusTopper de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling
- U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

taxus leveren

Online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving waarbinnen u uw betaling af kunt ronden van groot belang. Vandaar ook dat het gehele betalingsverkeer bij TaxusTopper.nl binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij Taxus Topper is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde elektronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvindt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind. U kunt dan ook altijd met gerust hart een Taxus kopen bij TaxusTopper!

Mocht u desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethode overboeking / overschrijving. Bij afhalen, kunt u ook contant betalen. 

taxustopper

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »