TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Klachtenafhandeling

TaxusTopper streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij zullen uw klacht dan ook altijd serieus nemen en direct actie ondernemen. Voor het indienen van een klacht dient u onderstaand klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected].

LET OP: In het geval de kwaliteit van uw Taxus Baccata niet naar wens is (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), verzoeken wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren.
KLACHTENFORMULIER (PDF-BESTAND)

Binnen 2 werkdagen, na ontvangst van een volledig ingevuld klachtenformulier (en in het geval van een klacht onder de noemer defect of schade inclusief een digitale foto), neemt een medewerker van Taxus Topper contact met u op.

taxus kwekerij

Contactgegevens TaxusTopper

TaxusTopper.nl
Monseigneur Geurtsstraat 74A
5823 AG Maashees
0478 - 700 537
[email protected]

Klacht melden bij het Europees ODR platform

We raden u altijd aan om een eventuele klacht altijd eerst bij ons kenbaar te maken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

taxus topper

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »