TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €24,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Taxushaag kopen

Een taxushaag kopen doet u eenvoudig en snel online bij TaxusTopper.nl! Wanneer u online een taxushaag wenst te kopen, zijn er drie factoren van primair belang; 1: Kwaliteit, 2: Prijs en 3: Levering. U wilt er zeker van zijn dat alle drie deze factoren kloppen. Bij TaxusTopper is dit het geval!

 

Allereerst kunt u er zeker van zijn dat u altijd een Taxus Baccata koopt van topkwaliteit, direct uit eigen kwekerij en vers gerooid. Daarnaast is ons motto 'Topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs'. Nergens vind u deze kwaliteit Taxus, voor onze prijzen. Omdat wij direct uit eigen kwekerij de eindconsument beleveren, zonder tussenschakkels, kunnen wij een optimale prijs - kwaliteit verhouding bieden. Daarnaast zijn de leveringsvoorwaarden van cruciaal belang voor de beslissing bij het kopen van uw taxushaag. Bij kunnen uw online bestelling al binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgen. U kunt daarnaast ook de keuze maken voor bezorging op zaterdag, waarbij wij een gereduceerd leveringstarief kunnen bieden. Ook kunt u kiezen voor afhalen op onze Taxus kwekerij.

Een Taxus kopen doet u dus bij TaxusTopper; Altijd topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs, direct vers uit eigen kwekerij geleverd en snel in huis!

Taxushaag kopen; Houdt rekening met het aantal stuks per strekkende meter haag!

Wanneer u online een taxushaag wenst te kopen, is het natuurlijk van cruciaal belang dat u weet hoeveel Taxusplanten u nodig heeft per strekkende meter. Onderstaand vind u een overzicht van het aantal stuks per strekkende meter (per lengtecategorie binnen het online assortiment van TaxusTopper.nl). LET OP: In het geval u een extra brede taxushaag wilt realiseren, kunt u twee rijen planten (plant de Taxus hierbij om en om).

40/60 cm: 4,5 planten per strekkende meter
60/80 cm: 4 planten per strekkende meter
80/100 cm: 4 planten per strekkende meter
100/120 cm: 3,5 planten per strekkende meter
120/140 cm: 3 planten per strekken meter
140/160 cm: 3 planten per strekkende meter
160/180 cm: 2,5 planten per strekkende meter 
180/200 cm: 2,5 planten per strekkende meter
200/225 cm: 2 planten per strekkende meter
225/250 cm: 2 planten per strekkende meter
250/275 cm: 1,5 planten per strekkende meter

Koop uw taxushaag in drie stappen!

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de juiste lengte, kunt u overgaan tot het kopen van uw taxushaag. Hierbij hoeft u in principe drie eenvoudige stappen te doorlopen:

1: Selecteer de juiste lengte en klik door naar de productpagina.
2: Voer het juiste aantal stuks in (kijk hiervoor goed naar het aantal per strekkende meter haag!).

Vervolgens kunt u het kopen van uw taxushaag afronden door uw bestelling in het winkelmandje te plaatsen en uw taxushaag bestelling af te ronden. Natuurlijk kunt u bij TaxusTopper ook nog de juiste mestartikelen mee bestellen of kiezen voor de Full Service plantservice, waarbij onze vakkundige medewerkers uw taxushaag planten!

Meer informatie over Taxushagen; Taxushaag snoeien, Taxushaag prijs, Taxus prijs, Taxus in pot
© Copyright 2018 TaxusTopper - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online