TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Taxushaag kopen

Een taxushaag kopen doet u eenvoudig en snel online bij TaxusTopper.nl! Wanneer u online een taxushaag wenst te kopen, zijn er drie factoren van primair belang; 1: Kwaliteit, 2: Prijs en 3: Levering. U wilt er zeker van zijn dat alle drie deze factoren kloppen. Bij Taxus Topper is dit het geval!

 

Allereerst kunt u er zeker van zijn dat u altijd een Taxus Baccata koopt van topkwaliteit, direct uit eigen kwekerij en vers gerooid. Daarnaast is ons motto 'Topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs'. Nergens vind u deze kwaliteit Taxus, voor onze prijzen. Omdat wij direct uit eigen kwekerij de eindconsument beleveren, zonder tussenschakels, kunnen wij een optimale prijs - kwaliteit verhouding bieden. Daarnaast zijn de leveringsvoorwaarden van cruciaal belang voor de beslissing bij het kopen van uw taxushaag. Wij kunnen uw online bestelling al binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgen. Ook kunt u kiezen voor afhalen op onze Taxus kwekerij.

Een Taxus kopen doet u dus bij TaxusTopper; Altijd topkwaliteit Taxus tegen de scherpste prijs, direct vers uit eigen kwekerij geleverd en snel in huis!

Taxushaag kopen; Houdt rekening met het aantal stuks per strekkende meter haag!

Wanneer u online een taxushaag wenst te kopen, is het natuurlijk van cruciaal belang dat u weet hoeveel Taxusplanten u nodig heeft per strekkende meter. Onderstaand vind u een overzicht van het aantal stuks per strekkende meter (per lengtecategorie binnen het online assortiment van TaxusTopper.nl). LET OP: In het geval u een extra brede taxushaag wilt realiseren, kunt u twee rijen planten (plant de Taxus hierbij om en om).

40/60 cm: 4,5 planten per strekkende meter
60/80 cm: 4 planten per strekkende meter
80/100 cm: 4 planten per strekkende meter
100/120 cm: 3,5 planten per strekkende meter
120/140 cm: 3 planten per strekken meter
140/160 cm: 3 planten per strekkende meter
160/180 cm: 2,5 planten per strekkende meter 
180/200 cm: 2,5 planten per strekkende meter
200/225 cm: 2 planten per strekkende meter
225/250 cm: 2 planten per strekkende meter
250/275 cm: 2 planten per strekkende meter

Koop uw taxushaag in enkele stappen!

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de juiste lengte, kunt u overgaan tot het kopen van uw taxushaag. Hierbij hoeft u slechts eenvoudige stappen te doorlopen:

1: Selecteer de juiste lengte en klik door naar de productpagina.
2: Voer het juiste aantal stuks in (kijk hiervoor goed naar het aantal per strekkende meter haag!).

Vervolgens kunt u het kopen van uw taxushaag afronden door uw bestelling in het winkelmandje te plaatsen en uw taxushaag bestelling af te ronden. Natuurlijk kunt u bij TaxusTopper ook nog de juiste mestartikelen mee bestellen. Bekijk voor tips voor het aanplanten van uw haag onze video over taxushaag planten!

taxus haag aanplanten

Meer informatie over Taxushagen; Taxushaag snoeien, Taxushaag prijs, Taxus prijs, Taxus in pot

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »