TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Taxus kopen

U wilt een online uw Taxus kopen? Dit kunt u eenvoudig en snel doen bij TaxusTopper.nl. Echter voordat u een Taxus Baccata kunt kopen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Wij hebben deze op een rijtje gezet, zodat u met een gerust hart online uw Taxus aankoop af kunt ronden!Welke hoogte variant past bij uw wensen?

Bij TaxusTopper kunt u een Taxus kopen in diverse hoogtes. In principe kunt u bij ons terecht voor een Taxushaag vanaf 40 centimeter tot en met 275 centimeter. De hoogte van de Taxus die u uiteindelijk besluit aan te kopen is uiteraard volledig afhankelijk van uw wensen en behoeften. Kiest u per direct voor een volle en hoge taxushaag of heeft u de mogelijkheid om de haag aan te planten en deze rustig te laten groeien? Wat uw wensen ook zijn, TaxusTopper levert een topkwaliteit Taxus en altijd in de gewenste hoogte!

Het juiste aantal per strekkende meter

De Taxus Baccata is in Nederland en Belgie een van de meest populaire planten voor hagen. De kans is dan ook groot dat u uw Taxus wilt kopen om uw bestaande haag te vervangen of een nieuwe haag aan te planten. In dit geval hoeft u alleen nog maar de lengte van uw haag op te meten en een keuze te maken voor de gewenste hoogte variant. Vervolgens kunt u onderstaande overzicht aanhouden, zodat u altijd het juiste aantal Taxus haagplanten koopt!

40/60 cm: 4,5 planten per strekkende meter
60/80 cm: 4 planten per strekkende meter
80/100 cm: 4 planten per strekkende meter
100/120 cm: 3,5 planten per strekkende meter
120/140 cm: 3 planten per strekken meter
140/160 cm: 3 planten per strekkende meter
160/180 cm: 2,5 planten per strekkende meter 
180/200 cm: 2,5 planten per strekkende meter
200/225 cm: 2 planten per strekkende meter
225/250 cm: 2 planten per strekkende meter
250/275 cm: 2 planten per strekkende meter

In het geval van een brede haag kunt u twee rijen aanhouden. hierbij kunt u de Taxussen om en om planten. In dit geval moet u dus ook het dubbele aantal kopen. Houdt rekening met het feit dat de Taxus giftig is, plaats uw taxushaag dan ook niet in de buurt van vee.

Een Taxus kopen bij TaxusTopper!

Wanneer het duidelijk is welke hoogte variant u wenst en het aantal duidelijk is, kunt u uw Taxus bestellen! Waarom zou u moeten kiezen voor TaxusTopper? Allereerst bieden wij alleen Taxushagen van topkwaliteit te koop aan! Alles komt uit eigen kwekerij en uw bestelling komt dus rechtstreeks bij ons uit de grond. Op deze manier garanderen wij een verse, groene en volle Taxus van hoge kwaliteit.

Omdat wij over een eigen Taxus kwekerij beschikken, beschikken wij altijd over een eigen voorraad en kunnen wij dus heel snel leveren. Wanneer u bij ons een Taxus koopt, ontvangt u deze al binnen 3 tot 5 dagen aan huis.

Naast kwaliteit en leversnelheid bieden wij ook een zeer scherpe prijs. Omdat wij eigen producent zijn, kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Onze kwaliteit Taxus vind u nergens anders voor deze prijzen. Een goedkope Taxus vind u dus bij TaxusTopper!

Het online kopen van uw Taxus; 2 eenvoudige stappen!

U heeft een keuze gemaakt uit de verschillende Taxus hoogtes en u weet het juiste aantal, dan hoeft u deze alleen nog maar te bestellen. Bij TaxusTopper kunt u in eenvoudige stappen uw Taxus online bestellen.

Stap 1: Kies de juiste hoogte categorie (het juiste product)
Stap 2: Voer het gewenste aantal in

Wanneer u deze stappen heeft doorlopen kunt u uw bestelling eenvoudig in het winkelmandje plaatsen en uw bestelling online afronden. LET OP: U kunt daarnaast ook nog altijd kiezen voor het kopen van de juiste mestproducten.

TaxusTopper; Topkwaliteit Taxus Baccata tegen scherpe prijzen!

Wanneer u een Taxus Baccata koopt bij TaxusTopper bent u verzekerd van topkwaliteit, komt uw Taxushaag altijd vers uit eigen kwekerij en garanderen wij altijd een mooie, diepgroene en volle Taxus. 

Een Taxus kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »