TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Taxus haag

Een Taxus haag bestelt u online bij TaxusTopper.nl. Wij leveren uw Taxus haag direct uit eigen kwekerij en kunnen dus altijd topkwaliteit garanderen! Daarnaast bieden wij eerlijke prijzen en kunnen wij heel snel leveren. Wanneer u een taxus haag online koopt bij TaxusTopper bent u verzekerd van een mooie, volle en natuurlijk een wintergroene haag!

Korting Taxushaag TaxusTopper 

Waarom een Taxus haag?

De Taxus Baccata is in Nederland een van de meest populaire haagplanten en dat is natuurlijk niet zomaar het geval! Een taxus haag biedt diverse voordelen, onderstaand een opsomming van de belangrijkste voordelen van een taxus haag:

  • Wintergroen, dus het hele jaar een mooie haag!
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Een Taxus haag groeit praktisch overal (aan)
  • Een Taxus haag is extreem sterk en wordt heel oud
  • De Taxus vertakt goed, ideaal voor een dichte haag
  • De Taxus groeit van nature goed in Nederland en België
  • Een Taxus haag prikt niet

Bepaal zelf de hoogte van uw Taxus haag!

Wat de gewenste hoogte van uw Taxus haag ook is, de kans is groot dat u bij TaxusTopper slaagt! Onderstaand vind u een handig overzicht van de diverse lengtecategorieen die u eenvoudig online bij TaxusTopper kunt bestellen. Daarnaast ziet u ook direct hoeveel stuks u nodig heeft om een strekkende meter taxus haag te realiseren!
 

Hoogte (cm) Aantal per meter:
40-60 4,5
60-80 4
80-100 4
100-120 3,5
120-140 3
140-160 3
160-180 2,5
180-200 2,5
200-225 2
225-250 2
250-275 2


Wenst u een brede Taxushaag? Dan kunt u in plaats van 1 rij, 2 rijen planten. Zorg er hierbij voor dat u de Taxusplanten om en om plaatst.

 

Taxus haag snoeien Tips & Trucs

en taxus haag snoeien is van groot belang voor de groei van uw Taxus haag. Een taxus haag laat zich over het algemeen heel goed snoeien. Dit is dan ook een van de redenen dat de Taxus zo populair is als haagplant. Over het algemeen kunt u een Taxus altijd snoeien wanneer de temperatuur maar boven het vriespunt ligt! De meest ideale tijdsperiodie betreft echter van mei tot juli en/of van augustus tot en met september. Wij adviseren u altijd om tweemaal per jaar te snoeien voor een mooie, dichte, volle, sterke en sterk vertakte taxus haag!

Let er hierbij wel op dat u uw taxus haag niet snoeit in de volle zon. Kies juist voor een sombere dag waarbij het bewolkt is, of kies bewust voor het einde van de middag / begin van de avond.


Meer informatie over; Taxus giftig?, Taxus kopen, Taxus Baccata prijs, goedkope Taxus, Taxus haagplanten

© Copyright 2024 TaxusTopper -
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »