TaxusTopper

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €24,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Taxushaag prijs

U bent op zoek naar een scherpe Taxushaag prijs? Dan heeft TaxusTopper precies wat u zoekt; Een topkwaliteit taxushaag, voor een scherpe prijs! Met onze eigen Taxus kwekerij van 9 hectaren groot en met zo ongeveer 140.000 taxusplanten staan wij garant voor topkwaliteit. En daarnaast kunnen wij uw taxushaag voor een scherpe prijs aanbieden, omdat we direct leveren richting u, de eindklant, zonder extra tussenschakels. Een Taxushaag kopen voor een scherpe prijs doet u dan ook bij TaxusTopper!De hoogte van de Taxus is een cruciale factor bij de prijs van uw taxushaag!

Wanneer u online een taxushaag wilt bestellen en op dit moment op zoek bent naar een indicatie met betrekking tot de prijs, moet uw weten dat de hoogte van uw taxushaag cruciaal is voor de prijs. Aangezien de Taxus Baccata een langzame groeier is, is de prijs van bijvoorbeeld een taxushaag van 180 - 200 cm bijna vier keer zo hoog ten opzichte van de prijs van een taxushaag van 100 - 120 cm.

Daarnaast is de hoogte ook van belang met betrekking tot het aantal taxusplanten nodig zijn voor 1 strekkende meter taxushaag! Onderstaand vind u een handig overzicht. Hierbij is het dus wel zo dat, hoe hoger de taxushaag, hoe lager het benodigde aantal voor uw taxushaag!


Hoogte (cm) Aantal per meter:
40-60 4
60-80 3
80-100 3
100-120 2,5
120-140 2,5
140-160 2
160-180 2
180-200 1,5


Een taxushaag van topkwaliteit tegen de scherpste prijs!

Taxux Topper staat garant voor een taxushaag van topkwaliteit met een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Onze prijzen zijn super scherp en u vind onze kwaliteit Taxus nergens voor deze prijzen.

Daarnaast bieden wij in het geval van grotere aantallen (meer dan 25 stuks) een vaste kwantumkorting van 5% en hanteren we een extra scherp bezorgingstarief indien u kiest voor bezorging op zaterdag. Uiteindelijk doen wij er alles aan om onze topkwaliteit taxushaag bij u thuis af te kunnen leveren, tegen een zo laag mogelijke totaalprijs.

Een taxushaag inclusief plantservice!

Natuurlijk is uw keuze om wel of niet gebruik te maken van onze plantservice een cruciale factor binnen de prijs van uw taxushaag. Speciaal voor onze klanten die ook het planten van de taxushaag uit willen besteden, bieden wij de Plantservice aan. Hierbij wordt uw taxushaag bezorgd en nemen wij tevens alle werkzaamheden op het gebied van (aan) planten en bemesting voor onze rekening. Wanneer u gebruik maakt van onze plantservice ontvangt u tevens 2 jaar aangroei garantie!

De prijs van onze plantservice hangt volledig af van de specifieke situatie, zoals de lengte van de haag, uw bodemstructuur, de locatie, de eventuele noodzaak van speciale (graaf) aparatuur, etc. Wij brengen graag een voorstel op maat uit, want onze vakkundige medewekers zijn u graag van dienst!

Meer informatie over; Taxus prijs, Taxus Baccata prijs, Taxushaag snoeien, Taxushaag planten, Taxus kopen, Taxus giftig?

© Copyright 2018 TaxusTopper - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,3 uit 103 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »