https://www.taxustopper.nl/blogs/taxus/het-verhaal-achter-onze-taxus/

  • 3 MAANDEN AANGROEIGARANTIE
  • EIGEN KWEKERIJ MET MEER DAN 100.000 TAXUSSEN
  • BEZORGEN €49,95 EN BOVEN DE €500,- GRATIS

Het verhaal achter onze Taxus

Het verhaal achter onze Taxus

Dankzij de mogelijkheden van online shopping, is onze langdurige wens in vervulling gedaan. Via TaxusTopper leveren wij onze Taxus baccata direct aan consumenten over de hele Benelux. De familie Janssen levert al vier generaties planten. Dit doen ze vanaf hun kwekerijen aan de oevers van de Maas in Maashees. De grond langs deze rivier is zeer vruchtbaar.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd. Eerder kweekten we op onze kwekerij wel honderd plantensoorten. Op dit moment kweken wij alleen nog taxusplanten. Deze planten groeien hier erg goed. Bovendien kunnen we onze planten dankzij deze specialisatie ook aanbieden voor een scherpe prijs.

 

Tussenhandel in Taxus planten

Sinds het begin van onze kwekerij leveren we al diverse soorten taxusplanten aan handelaren. Hier horen bijvoorbeeld planthandelaren en tuincentra bij. De planten die de planthandelaar bij ons koopt, worden vaak weer doorverkocht aan hoveniers.

Een hovenier heeft bij de aanleg van een tuin veel verschillende planten nodig. Bij een planthandelaar kan hij terecht voor allerlei verschillende planten, wat voor de hovenier heel efficiënt werkt. Op deze manier kan het zomaar zijn dat een hovenier in het uiterste noorden of juist het uiterste zuiden van het land gebruik maakt van onze planten.

Op dezelfde wijze vormen tuincentra ook een schakel tussen ons als kwekerij en u als consument. Ook tuincentra bieden verspreid over het land een grote verscheidenheid aan planten aan. De planten die verkregen worden via planthandelaren en tuincentra hebben op deze manier al een flinke reis gemaakt. Door deze tussenpersonen zijn ze bovendien ook duurder geworden.

 

Taxus direct bij de eindgebruiker

Bij TaxusTopper zijn we ervan overtuigd dat iedereen een haag kan plaatsen, wanneer wij hen een goede kwaliteit planten leveren en wij hen ondersteunen met goede uitleg en duidelijk communicatie. Een mooie tuin kunnen we op deze manier voor iedereen toegankelijk maken. Dit is de reden dat wij onze Taxus baccata via TaxusTopper direct aan onze eindgebruiker verkopen.

Een tuin is goed voor ons mensen. Planten nemen namelijk CO2 op en verhogen ook de biodiversiteit. Daarnaast is een tuin ook goed voor de gebruiker ervan; een tuin zorgt voor ontspanning én inspanning.

 

Transport van de taxus

Om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzorgen wij ook het transport van de planten. Wij werken hiervoor nauw samen met onze transporteur. Verschillende chauffeurs bezorgen met een vrachtwagen onze planten bij u thuis.

Het is echter ook mogelijk om de planten zelf op te halen. Dit bespaart leverkosten. Wij weten namelijk als geen ander dan een haag op zich toch al een flinke investering vraagt. Wel is het een hele waardevolle investering. Een houten schutting verslijt na verloop van tijd. Nadat een taxushaag geplant is zal deze ruim een leven lang mooi blijven.

 

Onze Taxus Plantservice

Wij kunnen onze taxus ook bij u planten. Dat noemen wij onze plantservice. Het planten van taxus is altijd maatwerk. Daarom wordt er voor de plantservice altijd een offerte op maat geboden. Wanneer u interesse heeft in onze plantservice, kunt u contact met ons opnemen.

Naast dat u zelf uw handen niet uit de mouwen hoeft te steken, heeft onze plantservice nog een ander voordeel. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat we een paar planten extra meenemen, voor wanneer het blijkt dat uw haag naar uw wens toch iets langer of dichter mag worden.

Wanneer blijkt dat u per ongeluk een paar planten te veel besteld heeft, kunnen we deze uiteraard ook weer terugnemen. Op deze manier kunnen we ter plekke zorgen voor een haag van precies de lengte, met de precies dichtheid en met precies het aantal planten, zoals u het wenst.

Wij van TaxusTopper doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een mooie tuin voor iedereen toegankelijk wordt. Wanneer u deze mooie tuin zelf wilt creëren, dan zorgen wij voor de levering van taxusplanten tot aan uw voordeur, vers van onze kwekerij.

Met een goede kwaliteit planten, ondersteund met goede uitleg en duidelijke communicatie, kan iedereen een taxushaag planten. Wilt u dit werk toch liever uitbesteden aan ervaringsdeskundigen? Dan biedt de plantservice van TaxusTopper uitkomst voor u!

© Copyright 2024 TaxusTopper
Beoordeeld met een 9,4 uit 299 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »